HOTEL RADNICE Recenze

Hodnocení hotelu

94%
Perfektní

dle 79 recenzí

  • Personál

    98%
  • Čistota

    97%
  • Vybavení

    95%
  • Pohodlí

    92%
  • Poměr cena/kvalita

    91%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Anonym

dospělý pár, 28.8.2020

Stuttgart Německo

  • Celkové hodnocení
88 %
  • Nejlepsi je snidane.

  • Vychod na parkoviste strme a bez rukovodidla. Vetrani na chodbach ubytovani velmi spatne.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

jaroslav koval

skupina přátel, 23.8.2020

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Alena

rodina s malými dětmi, 16.8.2020

Plzen Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Prijemny a ochotny personal.

  • Hluk i v nocnich hodinach z domu odnaproti. Pro rodinu s malymi detmi docela neprijemne. Zalezi,ale asi na kterou stranu je zrovna pokoj. Hotel,ale bez problemu.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Iva

rodina s malými dětmi, 13.8.2020

Proseč Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Perfektní milá obsluha jak na recepci, tak v restauraci. Skvělý přístup k celé rodině, veškeré služby výborné. Měli jsme krásný apartmán. Hotel je téměř na náměstí s naprostou dostupností po celém Liberci i pěšky. Pokud někdo chce klid, musí toto brát na vědomí. Nám to naprosto vyhovovalo. Moc děkujeme za krásný pobyt:-)

  • Nic

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 26.7.2020

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %
  • Příjemným a ochotný personál. Hotel sice na náměstí, ale stranou od ruchu a příjemné soukromí. Byl to hezký pobyt. Děkujeme.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Zdeněk

rodina s malými dětmi, 16.7.2020

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Aleš Novotný

jednotlivec, 15.7.2020

Strakonice Česká republika

  • Celkové hodnocení
88 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Petra Bergerová

dospělý pár, 6.7.2020

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Vše bylo super, hotel je hned u náměstí,v okolí hodně aktivit,super snídaně, příjemná obsluha a recepční, pokoje čisté, útulné, doporučujeme

  • Není nic,jenom trochu rušno z ulice,za to ale hotel nemůže

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 6.2.2020

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 29.12.2019

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 10.12.2019

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 8.11.2019

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 18.10.2019

English

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Clean rooms, nice location friendly services

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

František

dospělý pár, 29.9.2019

Č. Budějovice Česká republika

  • Celkové hodnocení
88 %
  • V hotelu i restauraci je velmi milý a vstřícný personál

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Martin

rodina se staršími dětmi, 18.8.2019

Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jaromír Kolářík

jednotlivec, 25.6.2019

Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Božena Pochyla

dospělý pár, 29.5.2019

Kroměříž Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Byli jsme s celkovým pobytem moc spokojeni a vřele ho každému doporučíme. Ještě jednou děkujeme a přejeme hezký den Pochylá.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 22.3.2019

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Hezky uklizeno, milé slečny na recepci

  • Vůně ze snídaně byly na pokoji cítit více, než by bylo příjemné

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Sarka

jednotlivec, 22.3.2019

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Hotel je v centru města. Personál byl milý a vstřícný. Byla jsem spokojená. Dobre snídaně.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 24.2.2019

Česká republika

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8